Brod tours
VALENTINOVO U TERMAMA TUHELJ , 2 DANA

650 kn

13.02.2021.
14.02.2021.
GARANTIRANI POLAZAK

VALENTINOVO U TERMAMA TUHELJ , 2 DANA


PROGRAM PUTOVANJA :   1. DAN ( 13.02.2021  ) : Polazak iz vašeg mjesta u jutarnjim satima : Vinkovaca , Osijeka , Đakova , Požege ,  Slavonskog Broda , Nove Gradiške , Novske , Kutine , Popovače , Ivanić Grada i Zagreba …  Vožnja turističkim autobusom do TUHELJSKIH TOPLICA .  Smještaj u hotel WELL 4*  te uživanje u mnogobrojnim sadržajima TERMI TUHELJ  : VODENI PLANET sa više od 5.000 metara2 unutarnjeg kupališta , najvećem SVIJETU SAUNA u Hrvatskoj   , bogatoj gastronomskoj ponudi te ostalim sadržajima toplica  .   Večera  .  Noćno kupanje do 24 sata  i zabava . Noćenje. 2. DAN ( 14.02.2021 ) : Doručak.   Uživanje u sadržajima toplica .  Odjava iz soba te nastavak korištenja sadržaja toplica ( bazeni , saune , masaže ……  )  do 17 sati .  U 17.30 sati povratak u pravcu vašeg mjesta te planirani dolazak u večernjim satima .   CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 KN   CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : prijevoz turističkim autobusom prema programu , boravak u hotelu Well 4 * u Tuheljskim Toplicama na bazi polupansiona ( buffet obroci ) , smještaj u dvokrevetnim classic 4* sobama , neograničeno kupanje u svim bazenima Termi Tuhelj , neograničen ulaz u Svijet sauna – prema epidemiološkim mjerama , stručnog turističkog pratitelja grupe , osiguranje putnika u autobusu , zakonsku jamčevinu , osiguranje od odgovornosti , trošk.....

Pratite novosti o putovanjima i ponudama koje smo pripremili za Vas putem elektroničke pošte. Prijavite se na naš newsletter.


PRIJAVA NA NEWSLETTER

KATEGORIJE
AKTUALNA PONUDA I NOVOSTI

* obavezna polja


IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Podatak o Vama koji prikupljamo u našem sustavu ovom Vašom prijavom na naš newsletter je Vaša e-mail adresa. Izjavljujemo da Vaša e-mail adresa neće biti objavljivana niti prosljeđivana trećim stranama, te da će se ista koristiti isključivo u svrhu dostave newslettera s novostima i informacijama o ponudama putovanja. U skladu s Općom uredbom o zaštit podataka za uspješnu prijavu na naš newsletter tražimo Vašu privolu da Vašu e-mail adresu smijemo pohraniti u naš sustav i koristiti se njome na način opisan ranije u ovoj izjavi. Privolu za korištenje Vaše e-mail adrese iz ove prijave na newsletter možete povući u bilo kojem trenutku jednostavnim postupkom odjave s našeg newslettera ili možete zatražiti brisanje iste iz našeg sustava kontaktirajući nas putem e-maila, telefonski ili osobno u našoj agenciji.


Razumijem sadržaj ove izjave o privatnosti i zaštiti osobnih podataka te dajem privolu da se moja e-mail adresa pohrani u sustavu Brod-Toursa i koristi u svrhu dostave newslettera


• za odjavu s newslettera kliknite ovdje

BROD TOURS
PUTNIČKA AGENCIJA

Obrt vl. Goran Miličević

 

Matije Mesića 60
35000 Slavonski Brod

Telefon: +385(35)444-111

Fax: +385(35)444-035

e-mail: info@brod-tours.hr


I.K.: HR-AB-35-97283169
OIB: 21401006196
IBAN: HR3223600001102241640  (Zagrebačka banka)

Radno vrijeme:
PON - PET: 09:00 - 20:00
SUB: 09:00 - 14:00
Plaćanja aranžmana možete vršiti gotovinom kao i svim vrstama kreditnih i debitnih kartica u našoj agenciji, ili direktnim uplatama na naš žiro račun broj HR3223600001102241640 (IBAN) otvoren kod Zagrebačke banke.Ove web stranice koriste kolačiće u svrhu omogućavanja pune funkcionalnosti, poboljšanja korisničkog iskustva, korištenja Facebook i AccuWeather tehnologija te analitike posjećenosti. Potražite više informacija o kolačićima koje koriste naše stranice te Vašoj privatnosti ovdje: KOLAČIĆI I PRIVATNOST.
Kolačići i nevedene tehnologije neće se koristiti bez Vaše dozvole. Međutim na Vaše se računalo, neovisno o Vašoj suglasnosti, mogu smjestiti nužni kolačići koje postavlja poslužitelj ovih web stranica u svrhu povećanja sigurnosti i brzine učitavanja stranica, a koji ne kompromitiraju Vašu privatnost i na čije postavljanje mi nemamo utjecaja. Prihvaćanjem korištenja kolačića na ovim stranicama potvrđujete da ste upoznati s istima i da prihvaćate njihovo smještanje na Vaše računalo.

RAZUMIJEM I PRIHVAĆAM KORIŠTENJE KOLAČIĆA